top of page

Andere diensten

Naast tuinaanleg en grondwerken kan u bij Brutus Tuinen ook terecht voor uw tuinonderhoud, constructie van houten en stalen constructies en betonwerken. Lees alles over deze diensten op deze pagina. 

Andere diensten: Tekst
Ontwerp zonder titel (4).png

Tuinonderhoud

Thuis in alle seizoenen

Gazononderhoud

Hebt u na de winter last van mos in uw gras? Of ziet het er gewoon niet meer mooi groen uit? Wij laten uw gazon graag terug heropleven. 

Of bent u het moe om uw gazon iedere week te moeten maaien? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wist u dat Brutus Tuinen gespecialiseerd is in kunstgras? Contacteer ons en we kiezen samen de passende materialen. 

Snoeiwerk

Hebt u een mooi aangeplante tuin met bomen en struiken? Dan weet u zeker en vast dat uw tuin onderhouden heel wat werk vraagt. Als specialist in tuinonderhoud, nemen wij dit graag voor u uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek onze abonnementsopties.

Andere diensten: Over ons
Staalconstructie.jpg

Constructie van industriële gevels

Om onze klanten een nog beter van dienst te zijn, schoolde Brutus Tuinen zich in 2022 bij in houten en metalen skeletconstructies. Bent u dus op zoek naar een partner om de gevel van uw industriehal te bekleden én waterdicht te maken op eender welke hoogte? Dan helpen we u daar graag mee verder.

Voor deze dienstverlening deed o.a. sportcomplex Velodroom in Heusden-Zolder en woonproject Doktoren in Antwerpen al beroep op ons.

Andere diensten: Over ons
bottom of page