Andere diensten

Naast tuinaanleg en grondwerken kan u bij Brutus Tuinen ook terecht voor uw tuinonderhoud, constructie van houten en stalen constructies en betonwerken. Lees alles over deze diensten op deze pagina. 

 
Ontwerp zonder titel (4).png

Tuinonderhoud

Thuis in alle seizoenen

Gazononderhoud

Hebt u na de winter last van mos in uw gras? Of ziet het er gewoon niet meer mooi groen uit? Wij laten uw gazon graag terug heropleven. 

Of bent u het moe om uw gazon iedere week te moeten maaien? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wist u dat Brutus Tuinen gespecialiseerd is in kunstgras? Contacteer ons en we kiezen samen de passende materialen. 

Snoeiwerk

Hebt u een mooi aangeplante tuin met bomen en struiken? Dan weet u zeker en vast dat uw tuin onderhouden heel wat werk vraagt. Als specialist in tuinonderhoud, nemen wij dit graag voor u uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek onze abonnementsopties.

Aanplanting

Hebben enkele planten de winter niet overleefd? Of wil u simpelweg eens wat anders in uw bloemenperken? Daar helpen we u graag bij. Brutus Tuinen kan u zowel helpen met nieuwe planten en struiken, het vernieuwen van bestaande borders, maar ook met het plaatsen van boomschors. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Betonwerken

Een stevig fundament is de basis van alles

Uw woning, tuinhuis of industriehal voorzien van een stevig fundament? Doe beroep op Brutus Tuinen. Met al meer dan 5 jaar ervaring in betonnen constructies kunnen we u vast verder helpen. Zowel de graafwerken, bekisting, wapening en stortwerken nemen wij voor onze rekening. Neem contact met ons op bij interesse.

Betonwerken.jpg
 
Staalconstructie.jpg

Constructie van industriële gevels

Om onze klanten een nog beter van dienst te zijn, schoolde Brutus Tuinen zich in 2022 bij in houten en metalen skeletconstructies. Bent u dus op zoek naar een partner om de gevel van uw industriehal te bekleden én waterdicht te maken op eender welke hoogte? Dan helpen we u daar graag mee verder.

Voor deze dienstverlening deed o.a. sportcomplex Velodroom in Heusden-Zolder en woonproject Doktoren in Antwerpen al beroep op ons.