top of page
2019-08-24 08.35_edited.jpg

Tuinaanleg

Uw droomtuin binnen handbereik

Bij Brutus Tuinen werken we met u samen om uw droomtuin te realiseren.  Communicatie en betrokkenheid staan centraal, dus laat ons gerust weten hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. Wij doen de rest.

Tuinaanleg: Welkom
2017-10-06 13.12.00.jpg

Een kwalitatief totaalconcept

Voor de realisatie van uw droomtuin, gaan we niet over één nacht ijs. Zo een project voor u realiseren, vraagt een zorgvuldige voorbereiding en planning zodat al uw wensen volledig vervuld worden. Uw absolute tevredenheid is ons belangrijkste meetinstrument. 

Het team van Brutus Tuinen dat zich ontfermt over de realisatie van uw tuin, bestaat enkel uit echte professionals. Zo hebben we nauwe samenwerkingen met gerenommeerde architecten, tegel -en klinkerhandelaars, kwekers van alle mogelijke planten en struiken, grondverwerkingsbedrijven, leveranciers van beschuttingen en zwembad -en vijverbouwers. 

Tuinaanleg: Over ons

In de realisatie van uw ideale buitenruimte staat uw ontzorging voor ons centraal. Dus u kan ook op ons rekenen voor de levering en keuze van de juiste materialen. Indien gewenst gaan we samen met u naar de leveranciers om de perfecte tuinbeleving samen te stellen. Of brengen we verschillende stalen bij u aan huis.  


Dankzij onze uitgebreide kennis van zowel de conceptuele als de praktische aanleg van uw tuin, kan u er vanop aan dat we van uw buitenruimte een prachtig juweeltje maken. Eender welk budget u voor ogen hebt om uw droomtuin te realiseren, samen vinden we een oplossing die helemaal binnen het plaatje past.


Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u steeds kwaliteit, transparante communicatie en uitzonderlijk werk verwachten. Om deze garantie in iedere fase van uw tuinproject uit te dragen, worden alle werkzaamheden uitgevoerd door eigen medewerkers van Brutus Tuinen.

Tuinaanleg: Tekst
Botanical Garden

Vakantiegevoel in eigen tuin

Modern, mediterraans, Engels, landelijk of professioneel. Wij kunnen ons vinden in alle tuinstijlen. Ook voor tuinen met hoogteverschillen zitten we graag op dezelfde hoogte als uw wensen.

Tuinaanleg: Over ons

In de volledige creatie van uw buitenruimte wordt er uiteraard rekening gehouden met de geografische ligging van uw tuin, met het gevoel dat u wil creëren (modern, exotisch, romantisch, ...) en uw onderhoudswensen.  Dit laatste nemen we bovendien ook graag voor u uit handen. Ontdek hier onze abonnementsopties. 

Tuinaanleg: Tekst
21.png

Ook tuinhuizen zijn helemaal ons ding

Bij Brutus Tuinen willen we uw nieuwe tuin graag tot in de puntjes afwerken. Een mooi tuinhuis, dat helemaal past bij het prachtige ontwerp dat de tuinarchitect voor u uittekende, maakt het plaatje helemaal af.


Dankzij onze nauwe samenwerking met Goedkoop Tuinhuis, kunnen wij u een betaalbaar én kwalitatief tuinhuis aanbieden. Goedkoop Tuinhuis heeft een ruim aanbod van tuinhuizen en blokhutten die gegarandeerd passen bij uw tuinontwerp. Ontdek hier het volledige aanbod. 

In de provincie Limburg zijn wij ook exclusief plaatser. Wij bouwen uw tuinhuis volledig voor u en maken het gebruiksklaar. Van fundering tot het correct plaatsen van het afwateringssysteem, u kan op ons rekenen. 

Vraag hieronder een offerte op voor uw tuinaanleg met bijpassend tuinhuis. 

Tuinaanleg: Over ons

Vraag een offerte aan

De eerste stap in de realisatie van uw droomtuin? Dat is onderstaand formulier invullen.

Bedankt voor de inzending!

Tuinaanleg: Offerte
bottom of page