top of page

Grondwerken

Specialist in alle graafwerken

Huis bouwen of renoveren? Tuin aanleggen of vernieuwen? Laten we bij het begin beginnen. Brutus Tuinen is al meer dan 10 jaar specialist in grond -en rioleringswerken. Geen uitdaging is te moeilijk voor ons. Ontdek hieronder enkele diensten waarvoor u bij Brutus Tuinen terecht kunt. Hebt u een specifieke vraag? Contacteer ons. We kunnen u vast en zeker helpen.

Grondwerken voor nieuwbouw

Grondwerken voor nieuwbouw

Huis gekocht? Proficiat! Brutus Tuinen helpt u graag om uw droomwoning te realiseren, of toch om een stevige basis daarvoor te leggen. Wij ondersteunen u graag op verschillende manieren:

  • uw bouwplaats nivelleren;

  • beton, mengpuin, aanvulgrond of teelaarde aan -en afvoeren;

  • regenwater -of infiltratieputten plaatsen en aansluiten;

  • funderingen en sleuven voor nutsvoorzieningen voorzien

Riolering Weert 31.jpg

Rioleringswerken

Uw nieuwbouwwoning van riolering voorzien? Dat is helemaal ons ding. Zowel de graafwerken, als de aansluitingen. We zorgen steeds voor een perfecte afwatering, volgens de gemeentelijke regelgeving. 

Werkt uw bestaande riolering niet zoals het moet? Of wenst u het huidige netwerk uit te breiden? Ook daar helpen we graag mee.

2021-04-09 20_edited.jpg

Renovatie van tuin en huis

Hebt u een huis gekocht om te renoveren? Wij helpen u met de afbraakwerken. Zowel in als rondom het huis. Dankzij onze speciale graafmachines, is geen enkele doorgang voor ons te klein. 

Uw tuin renoveren? Ook dat kan! Wij voeren alle nodige graafwerken uit en kijken daarna graag samen naar de aanleg van uw nieuwe tuin. Hier vindt u meer informatie over onze kennis van tuinaanleg.  

Oprit aanleggen

Opritten en terrassen

Wist u dat wij ook al jaren ervaring hebben in het plaatsen van terrassen, paden en opritten? Zowel voor de ondervloeren als het klinkeren kan u op ons vertrouwen. 

U kiest het legpatroon en de klinkers, wij doen de rest. 

Contacteer ons voor meer informatie. 

Grond -en rioleringswerken: Diensten
20210814_163230_edited_edited.jpg

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist in grond -en rioleringswerken? Of hebt u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in, en we nemen contact met u op.

Bedankt voor de inzending!

Grond -en rioleringswerken: Offerte
bottom of page