Tuinonderhoud

Thuis in alle seizoenen

Gazononderhoud

Hebt u na de winter last van mos in uw gras? Of ziet het er gewoon niet meer mooi groen uit? Wij laten uw gazon graag terug heropleven. 

Of bent u het moe om uw gazon iedere week te moeten maaien? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wist u dat Brutus Tuinen gespecialiseerd is in kunstgras? Contacteer ons en we kiezen samen de passende materialen. 

Snoeiwerk

Hebt u een mooi aangeplante tuin met bomen en struiken? Dan weet u zeker en vast dat uw tuin onderhouden heel wat werk vraagt. Als specialist in tuinonderhoud, nemen wij dit graag voor u uit handen. Ontdek hieronder onze abonnementsopties.

Aanplanting

Hebben enkele planten de winter niet overleefd? Of wil u simpelweg eens wat anders in uw bloemenperken? Daar helpen we u graag bij. Brutus Tuinen kan u zowel helpen met nieuwe planten en struiken, het vernieuwen van bestaande borders, maar ook met het plaatsen van boomschors. Contacteer ons voor meer informatie.

Ontwerp zonder titel (4).png
 

Onze abonnementsopties

Uw tuin onderhouden, dat doen we met veel passie en plezier. Brutus Tuinen biedt verschillende abonnementsopties aan om uw tuin optimaal te onderhouden. Ontdek de verschillende mogelijkheden hieronder.

Eénmalige onderhoudsbeurt

€20,-

  • Scheren, snoeien en toppen van hagen

  • Snoeien van heesters, sierbomen, ...

  • Gazononderhoud

Seizoensonderhoud

€15,- per jaar

Twee keer per jaar komen we uw tuin winter -en zomerklaar maken. 

Wat doen we voor u: 

  • Scheren, snoeien en toppen van hagen

  • Snoeien van heesters, sierbomen,...

  • Gazon: bemesting, bekalken, ontluchten, gazon-boorden maaien, ...

Full service tuinonderhoud

€120,- per jaar

Omschrijving van deze dienstverlening